Yayın Tarihi: 20.09.2024 15:10

YÖK Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 34.maddesinin 5.fıkrasında Lisansüstü programlarda öğrenim gören tüm öğrencilerin alması zorunlu olan Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği dersi, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren Enstitümüz bünyesine tüm öğrencilere hitap edecek tek ders olarak açılacak olup Anabilim Dallarımızda tanımlı olan ilgili derslere ders görevlendirmesi yapılmayacaktır. 


Daha önce Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği dersinden başarısız olan veya almayan (FF, NA, vb.) öğrencilerimiz 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılından itibaren Enstitümüz “GENEL DERSLER” kategorisinde bulunan “01LUE1111 Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği” dersini seçmeleri gerekmektedir. 


Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği Dersi; çevrimiçi olarak https://uzak.isparta.edu.tr adresinden her hafta Perşembe günleri saat 12:10 – 13:10 arasında Rektörlüğümüzün koordinasyonunda bazı haftalar misafir öğretim elemanlarının da katılımıyla yapılacaktır. Sisteme; Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası Şifre: T.C. Kimlik numarası ile giriş yapılabilecektir. Sisteme giriş problemi yaşayanların enstitu@isparta.edu.tr adresine mail atmaları durumunda çözüm üretilecektir.